Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ (2-1): Όταν είσαι τελευταίος στη βαθμολογία τότε θα παίξεις όπως-όπως για να πάρεις το τρίποντο με οποιονδήποτε τρόπο. Πήρε το τρίποντο ο Εργοτέλης και "αγόρασε" μια εβδομάδα σχετικής ηρεμίας. Από μπάλα μετριότατος αν και έκανε 14 τελικές. Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η Λάρισα αδικείται από τη θέση που βρίσκεται και (αν και αστείο/οξύμωρο) πιστεύω οτι αυτό οφείλεται στην παρουσία πολλών καλών παικτών στην ομάδα και τη λάθος διαχείρισή τους. Και από τον προπονητή και από τον "τρόπο" που τους αντιμετωπίζει η διοίκηση (όχι ο Πηλαδάκης-αντιθέτως τον Πηλαδάκη τον βρίσκω αρκετά ικανό/ηθικό/δίκαιο). Προφανώς και δεν θα κινδυνεύσει η Λάρισα, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ (1-0): Ο Πανσερραικός χτυπάει όλα τα παιχνίδια (μέσα-έξω) με τις μέτριες ομάδας του πρωταθλήματος και τα πάει πολύ καλά. Έχει πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές και χτυπάει με αυτούς. Δεν είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά είναι μικρός, άρα θα πρέπει να πολεμήσει μέχρι το τέλος. Ο Αρης συνεχίζει ακάθεκτος τις "χορός του Ζαλόγγου" εμφανίσεις. Τίποτα μεσοεπιθετικά-επιθετικά, μέτριος αμυντικά, ακόμα και ο Κούπερ σου δίνει την εντύπωση οτι είναι πολύ "μονοκόμματος" στη διαχείριση του ματς. Αναιμικό ρόστερ. Ένας αγωνιστικός κατήφορος που σίγουρα δεν έχει φτάσει στο τέλος του.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1-0): Η Άεκ κέρδισε χωρίς βέβαια να παίξει κάποια μπάλα της προκοπής. Αλλά ντέρμπι ήταν, άρα η νίκη μετράει. Άρα χαμογελάμε και δεν θυμόμαστε την εμφάνιση (κλασική ελληνική νοοτροπία). Μέτρια εώς κακή είναι η αεκ μετά τη νίκη επι του Άρη. Στον Ολυμπιακό ξέρουν οτι μπορούν και (ενίοτε) παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και νομίζουν οτι έτσι θα κερδίζουν τα ματς. Μέγα λάθος που ολοφάνερα φταίει ο προπονητής και η προετοιμασία (όχι αγωνιστική/τακτική) που κάνει στους παίκτες όλη την εβδομάδα. Ο ανύπαρκτος -τα τσέπωσα τα φράγκα- Ριέρα θα κάτσει ποτέ στον πάγκο; Η αρπαχτή της δεκαετίας (μαζί με του Ντιόγκο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ (1-2): Ο Αστέρας μπαίνει για τα καλά στο πανηγύρι του υποβιβασμού. Δεν ήταν χειρότερος από τα προηγούμενα ματς που έπαιξε (είχε 19 τελικές χθες, τις περισσότερες από όλες τις ομάδες) αλλά μπορούν να πέσουν κατηγορία και οι μέτριοι και όχι απαραίτητα οι κακοί. Η Ξάνθη πήρε τρίποντο χωρίς να το πίστευαν ούτε οι ίδιοι πριν το ματς. Όταν παίζουν κακές ή μέτριες ομάδες μεταξύ τους τότε όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Και οι δύο λένε "βόηθα παναγιά μου" πριν να παίξουν ένα ματς (το ίδιο λένε και άλλες ομάδες). Είναι τόσο κακές μερικές ομάδες του πρωταθλήματος που τουλάχιστον μας προσφέρουν αγωνία για τη μάχη της παραμονής.

ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΑΒΑΛΑ (1-1): Ο Βόλος συνεχίζει να παίζει καλή μπάλα και σίγουρα είναι από τις ομάδες που ανεβάζουν το μέσο όρο παικτικής ποιότητας του πρωταθλήματος. Μας αρέσει να βλέπουμε το Βόλο να παίζει μπάλα. Keep walking, Βόλε. Τα ίδια ισχύουν και για την Καβάλα. Ανεβάζει κι αυτή την ποιότητα του πρωταθλήματος. Μας αρέσουν και οι δύο αυτές ομάδες, μας πρόσφεραν καλό ματς και στο τέλος τα μοιράστηκαν όλα, δικαίως. Keep walking κι εσύ ρε Καβάλα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (1-0): Ο Πανιώνιος έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο και κέρδισε. Δεν μποροιύμε παρά να του πούμε ένα μπράβο για το αποτέλεσμα, γιατί για το ποδόσφαιρο που είδαμε... Όταν έχεις Μπάλαμπαν, Μανιάτη, Ριέρα, Κουμορτζι περιμένουμε να δούμε μπάλα από εσένα ρε Πανιώνιε. Μόνη δικαιολογία για τον Πανιώνιο είναι η αρπακολατζίδικη διοίκηση Κιντή. Το είπα και πριν, καλά είναι αυτά τα αποτελέσματα για να έχουμε αγωνία για τη μάχη της παραμονής. Ο Ηρακλής αν και είναι βελτιωμένος τα τελευταία ματς, αρχίζει να παίρνει σιγα-σιγά τη βαθμολογική θέση που του αξίζει (βάσει της μπάλας που παίζει), δηλαδή στις θέσεις του υποβιβασμού. Πολύ λίγος ποιοτικά ο Ηρακλής και παραμυθιάζουν τους οπαδούς τους με μεταγραφές τύπου Ροτέν, Κέζμαν.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (0-1): Ο Πάοκ δεν έχει παίξει μπάλα όλη τη χρονιά, τώρα θα παίξει; Απλά έχασε γιατί δεν μπορούν να παίξουν μπάλα και γιατί το "συμπαγές" σύνολο είναι συμπαγές μόνο όταν παίζουν αυτοί που έλλειπαν και γιατί ο αντίπαλός τους έπαιξε ποδόσφαιρο. Όπως όλη τη χρονιά, περιμένουν κανα στημένο μπας και σκοράρουν. Μπράβο ρε Ατρόμητε. Όλή τη χρονιά παίζει καλούτσικη μπάλα ο Ατρόμητος και ψιλογουστάρεις να τον βλέπεις. Ωραία μπάλα, με αρκετές πάσες και ολοκληρωμένες επιθετικές προσπάθειες στο χθεσινό ματς που κέρδισε μάγκικα και δίκαια. Keep walking Ατρόμητε.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (0-2): Η Κέρκυρα δεν είχε να χάσει και τίποτα από αυτό το ματς. Μόνο που βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί που έπρεπε να είναι απο την πρώτη αγωνιστική. Ίσως να παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, σούπερ φαβορί για υποβιβασμό. Ο Παναθηναικός ήξερε οτι έπρεπε να κερδίσει για να περάσει πρώτος στη βαθμολογία, ήξερε οτι παίζει αντίπαλος με τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, προερχόταν απο αποκλεισμό απο την Ευρώπη και έκανε εμφάνιση "παιδική χαρά" αντι να μπει μέσα να "πνίξει" την (ποδοσφαιρικά) Κερκυρούλα. Δεν το έκανε αυτό γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να το κάνει (μόνο Σισέ και Λάζαρος μπορούν-έχουν τέτοια νοοτροπία). Και παίζοντας έτσι δίνει δικαίωμα σε όλους μας για υποτιμητικά σχόλια για την απόδοση και το ρόστερ του. Συνεχίζει να μας δείχνει ο Παο οτι πιο εύκολα θα κλατάρει και θα τα παρατήσει παρά οτι θα βελτιωθεί και θα "φοβίζει" τους αντιπάλους του.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Ατρόμητος, ματς που έπαιξαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Δηλώσεις Αδαμίδη (πρόεδρος Αεκ), μπήκε και αυτός στο κλάμπ των προέδρων που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα (εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους).
Διάβασέ το όλο »

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Βόλος έπαιξε για ακόμα μια φορά καλή μπάλα. Το ποδόσφαιρο που παίζει καθώς και η αξία ορισμένων εκ των ποδοσφαιριστών του είναι από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Βλέπεις ματς του Βόλου και δεν βαριέσαι ρε παιδί μου. Ο Αστέρας έπαιξε κι αυτός καλή μπάλα και βοήθησε να γίνει ένα ωραίο ματς. Και οι δύο ομάδες παίζουν τουλάχιστον καλούτσικο ποδόσφαιρο (ο αστέρας πιο σπάνια βέβαια) και λογικά δεν θα κινδυνέψουν αφού υπάρχουν χειρότερες ομάδες απο αυτούς.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Η Ξάνθη κέρδισε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει. Χωρίς βέβαια να παίξει καθόλου μπάλα πάλι. Τουλάχιστον τους έδωσε ελπίδες για τη συνέχεια. Με τέτοιο επίπεδο ποδοσφαίρου πάντως, δύσκολα θα σωθεί. Ο Πανσερραικός αν πίστευε από την αρχή οτι είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη (που είναι) τότε δεν θα κατέβαινε για το "χι" αλλά για την νίκη. Όπως και να 'χει η νίκη της Ξάνθης έκανε πιο ενδιαφέρουσα την μάχη για την παραμονή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Όσο κερδίζει ο Παναθηναικός τόσο δεν θα "κοστίζει" η αγωνιστική ανομοιομορφία της ομάδας. Μία παίζει ο ένας παίκτης μία ο άλλος. Όταν καταφέρει να παίζουν περισσότεροι απο 3 ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα καλά, τότε ίσως αρχίσει να γίνεται αρεστός στον κόσμο του και στους ποδοσφαιρόφιλους. Κέρδισε λόγο της κακής αμυντικής μέρας του αντιπάλου. Ο Ηρακλής μου δείχνει συνέχεια οτι βελτιώνεται. Μην τρελαθούμε βέβαια, από την ανυπαρξία περνάει σιγα-σιγά στο "κάτι κάνω". Θα είναι μακρύς ο αγώνας για τη σωτηρία, για τον Ηρακλή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μια ακόμα τυπική εμφάνιση για τον Ατρόμητο. Καλός οργανωτικά-παραγωγικά, λίγος αμυντικά. Με τέτοια ομάδα μια θα κερδίζεις, δυο δεν θα κερδίζεις. Πάντως ο Ατρόμητος μπορεί να προσφέρει καλό θέαμα στους ποδοσφαιρόφιλους. Ο Εργοτέλης το τσίμπησε το πονταλάκι και είναι μεγάλη επιτυχία. Το "χι" και η εμφάνισή του, τουλάχιστον θα του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Προφανώς ο Εργοτέλης δεν είναι απο τις ανύπαρκτες ομάδες του πρωταθλήματος.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η Λάρισα το είπαμε οτι έχει παικταράδες και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Καλούτσικα έπαιξε πάλι αλλά η επαναφορά του Μετίν στην αρχική ενδεκάδα αποδιοργάνωσε πάλι την ομάδα. Πολλές φορές η ύπαρξη ενός καλού παίκτη στην ενδεκάδα δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Με λίγα λόγια πισωγύρισμα για την Λάρισα. Τώρα που την "έπαθες" άντε να δούμε εάν "έμαθες". Τυχερό ήταν το τρίποντο για τον Πανιώνιο, αλλά καλοδεχούμενο. Τουλάχιστον μεγάλωσε την αγωνία για την παραμονή (και αυτό μας αρέσει). Τώρα ρε διοίκηση του Πανιωνίου, είναι πάλι καλός ο Μάντζιος; Ιστορίες καθημερινής ποδοσφαιρικής τρέλας. Μπράβο ρε Πάνθηρες που αντιδράσατε στην μεταβίβαση της ομάδας σας (αν και νομίζω οτι αν το αποφασίσουν οι αγοραστές-πωλητές δύσκολα θα μπορέσετε να αποτρέψετε κάτι). Πάντως δείχνει οτι είστε ενεργοί και αντιδράτε σε "ομιχλώδεις καταστάσεις". Αντίο Αλκαζάρ...

ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Άλλη μια ανύπαρκτη εμφάνιση για τον Άρη. Επαναλαμβανόμενες κακές εμφανίσεις δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Κέρδισε με τύχη ο Άρης. Λίγα πράγματα. Τον έπαιξε μονότερμα η Κέρκυρα που είναι η χειρότερη οργανωτικά-παραγωγικά (και σε κατοχή μπάλας) ομάδα του πρωταθλήματος. Η Κέρκυρα έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και άξιζε το "χι". Έδειξε η Κέρκυρα σημάδια βελτίωσης σε αυτό το παιχνίδι, αλλά... Το γκολ ήταν κανονικό και νομίζω οτι ο επόπτης έκανε ένα ανθρώπινο λάθος καθώς παρασύρθηκε από έναν άλλο παίκτη της Κέρκυρας που ήταν οφσαίντ και σήκωσε τη σημαία. Ήταν άτυχη η Κέρκυρα σε αυτή τη φάση και πάρα πολύ τυχερός ο Άρης καθώς ακόμα μουρμούρες και φάπες θα είχαμε έξω από το γήπεδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός κέρδισε λόγω της ποιότητας ορισμένων ποδοσφαιριστών του (Μιραλάς-Ρόμενταλ). Δεν έπαιξε όσο καλά μας είχε συνηθίσει αλλά είδαμε ένα καλό ματσάκι. Ο Βαλβέρδε θα κάνει ποτέ αλλαγή τον Ριέρα ή τον Φουστέρ; Τέλος πάντων, αυτός ξέρει. Ο Πάοκ έπαιξε καλή μπάλα σε σύγκριση με οτι είχαμε δει εως τώρα. Είναι πάλι η συμπαγής ομάδα των δύο τελευταίων χρόνων. Οι παίκτες του Πάοκ νομίζω οτι έχουν "ποτιστεί" με την "πιπίλα" που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη περι αδικίας της Αθήνας προς τον Πάοκ. Γι αυτό παίκτες τύπου Ίβιτς-Γκαρσία κάνουν ΑΝΟΗΤΕΣ ενέργειες και αποβάλλονται. Σκέφτονται οτι η όποια ανοησία ή απερίσκεπτη ενέργειά τους (βλ. Ίβιτς) θα "καλυφθεί" από τα γενικά παράπονα περι αδικίας της Αθήνας προς τον Πάοκ. Νομίζω οτι κανένα απο τα πέναλτι δεν ήταν πέναλτι. Το αν θα δινόταν εάν συνέβαιναν στην αντίπαλη περιοχή, είναι μια άλλη κουβέντα. Ο Πάοκ πάντως δυναμώνει (όχι οτι παίζει σπουδαία μπάλα) και μπορεί να βγει δεύτερος.

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ: Η Καβάλα είναι μέσα στις τρεις καλύτερες (ως προς την μπάλα που παίζει) ομάδες του πρωταθλήματος (οι άλλες κατ'εμέ είναι ο Ολυμπιακός και η Λάρισα). Το απέδειξε πάλι παίζοντας καλά. Φοβάμαι πάντως οτι θα επιλέγει ματς (όχι λόγω "παρασκηνίου" αλλά λόγω κακής νοοτροπίας που υπάρχει στη διοίκηση και κατ' επέκταση στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας). Καλή ομάδα η Καβάλα. Τι να πει κανείς για την Άεκ; Πλήρης απογοήτευση για τους ποδοσφαιρόφιλους. Καλή πάστα ποδοσφαιριστών, καλός προπονητής, τότε τι μπορεί να φταίει. Εκτός από τις αρκετές λάθος επιλογές ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι, μάλλον φταίει και το οτι είναι όντως δύσκολο να διοικήσεις ένα γωνιακό μαγαζί όπως η Άεκ. Θα αρχίσουν και τα ερωτηματικά για τον Χιμένεθ και οι μη-ανανεώσεις σε λίγο και... "όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα..."

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Καβάλα, εκτελεστική δεινότητα Μιραλάς και Σισέ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Άεκ, Λάρισα.
Διάβασέ το όλο »

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στον Πανιώνιο είναι εμφανές οτι "πληρώνουν" την διοικητική ανικανότητα των ανθρώπων που έχτισαν την ομάδα το καλοκαίρι. Δημοσιοσχετίστες-τύποι που όπου πάνε τα κάνουν μπάχαλο. Έκατσε και η πρόσληψη του προπονητή (προπονητή;;;) Παράσχου και άντε να πολεμάς τώρα ρε Πανιώνιε να βγεις από το βούρκο. Δύσκολα τα πράγματα. Ο Ατρόμητος έπαιξε ωραία μπαλίτσα. Άντε σιγα-σιγά να ξεκολάτε από τον πάτο της βαθμολογίας γιατί το αξίζει και ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος της ομάδας. Τελειώστε και καμιά φάση παραπάνω, αυτός ο Περόνε έδειχνε να βαριέται να τα δώσει όλα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το ματς αυτό δεν έπρεπε να ξεκινήσει και από τη στιγμή που ξεκίνησε δεν έπρεπε να διακοπεί (αφού δεν χειροτέρεψαν οι καιρικές συνθήκες). Τι έχουν να δουν τα μάτια μας από το φυντάνι τον Γιάχο (γατάκι διαιτητάκος).

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ: Η Κέρκυρα έκανε αυτό που θα κάνει και θα κάνει σε όλο το πρωτάθλημα. Δηλαδή θα κλέβει βαθμούς από όπου μπορεί. Και όπως μπορεί, γιατί το γκολ της ισοφάρισης ήταν ο ορισμός του φάουλ. Η Κέρκυρα δεν έχει παίξει μπάλα όλη τη χρονιά, τώρα θα παίξει; Αφού ρε Ξάνθη δεν μπορείς να κερδίσεις και αυτό το παιχνίδι, ποιο θα κερδίσεις; Μάλλον κανένα. Του χρόνου σας βλέπω και τους δύο να παίζεται ντέρμπυ στη Β' Εθνική.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μπράβο ρε Πάοκ. Αν και δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, άρχισες να κερδίσεις τα ματς και αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί φόβο στον αντίπαλο. Είναι εμφανές οτι ο Πάοκ δεν μπορεί να παίξει καλή μπάλα, αλλά είναι εμφανέστερο οτι γίνεται η συμπαγής ομάδα της προηγούμενης διετίας. Το μόνο αρνητικό είναι η "ομίχλη" που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας. Εσύ ρε Άεκ θέλεις να μας αποδείξεις οτι είσαι μόνο Σκόκο; No Σκόκο, no football. 'Ησουν άθλια για πολλαπλό ματς. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα οφείλονται και στην διοικητική ανακατωσούρα που υπάρχει εκεί μέσα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Ο Παναθηναικός συνέχισε το σερί των αναμενόμενων εμφανίσεών του. Δηλαδή κάνουμε το σταυρό μας μπας και σκοράρει ο Σισέ. Μπάλα β' εθνικής απο τον Παναθηναικό που προλαβαίνει να βγει τέταρτος. Η Λάρισα έπαιξε καλά αλλά πρέπει να το πιστέψουν οτι είναι καλύτερη ομάδα απο αυτή που μας δείχνουν. Έχει ρόστερ πρωταθλητισμού και αυτή τη στιγμή παίζει τη δεύτερη καλύτερη μπάλα μετά τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ: Ο Αστέρας είναι το κλασικό παράδειγμα για το πως στήνονται/δημιουργούνται οι περισσότερες ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή, άντε να πάρουμε έναν προπονητή, άντε να πάρουμε μεταγραφή κανέναν παίκτη απο κάποιον "δικό" μας άνθρωπο-μάνατζερ (για να μοιραστούμε και το κατιτίς μας) και άντε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δηλαδή προχειρότητα. Άρα προχειρότητα θα σου βγει και στο γήπεδο ρε Αστέρα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι της Καβάλας αυτή την εβδομάδα αποφάσισαν να δουλέψουν και πήραν το τρίποντο. Αφού ρε Καβάλα έχεις καλούς παίκτες και μπορείς να παίξεις καλή μπάλα, γιατί επιλέγεις ματς;

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ: Ο Ηρακλής συνεχίζει να βελτιώνεται συνολικά σαν ομάδα. Δηλαδή έχουν καταφέρει να χάνουν δύσκολα, γιατί παραγωγικά είναι ανύπαρκτοι. Φυσικά και είναι μάπα το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ηρακλής αλλά στην παρούσα φάση ποιον νοιάζει;;(εκτός απο κάποιους που γουστάρουν να βλέπουν ποδόσφαιρο;). Ο Άρης συνεχίζει την αξιολάτρευτη πορεία υποβιβασμού που κάνει φέτος (όλη τη χρονιά). Πάλι ανύπαρκτος μεσοεπιθετικα-επιθετικά. Όχι οτι έχει σοβαρή άμυνα. Οι μεταγραφές του Άρη ήταν επιπέδου Β' Εθνικής και αν τις έκανε ο Κούπερ τότε είναι επικίνδυνος. Αν τις έκαναν άλλοι, τότε αυτοί είναι οι επικίνδυνοι. Νομίζω οτι για τον Άρη δεν έχει έρθει ακόμα ο πάτος. Κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ομάδα του Άρη (όχι μόνο αγωνιστικά).
Μου βρωμάει σαν να ψήνεται τράμπα (κατα κάποιον τρόπο) Κούπερ-Νιόπλια ρε παιδιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Το καλύτερο ματς της αγωνιστικής απο δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν μπάλα. Ο Πανσερραικός σε "κερδίζει" ρε παιδί μου, γιατί βλέπεις οτι προσπαθούν να την παίξουν την μπάλα έστω και αν τους λείπουν κάποιοι παίκτες. Γερά ρε Σέρρες, υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες απο εσένα στην κατηγορία. Εσύ ρε Βόλε, άντε καθάρισε το ματσάκι να μην έχουν να λένε αυτοί που μιλούσαν για "μιλημένο" χικάκι. Αφού παίζεις καλή μπάλα, μην βάζεις βούτυρο στο ψωμί τους (εκτός αν θες να βάλεις). Καλή μπάλα και απο τον Βόλο (πάλι).


ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Πάοκ, Ατρόμητος

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Φοβιτσιάρης-γατάκι διαιτητής Γιάχος.
Διάβασέ το όλο »

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Η Ξάνθη έβαλε δυο τυχερά γκολ και έσωσε τον έναν πόντο από αυτό το ματς. Από μπάλα, μια απο τα ίδια-τίποτα. Τα είπαμε, έργο προπονητή (;;;) Παράσχου. Το οτι τον απέλυσαν ήταν μια σωστή κίνηση. Ματζουράκης ή κεχαγιάς τώρα κύριε Πανόπουλε; Ο Ηρακλής συνέχισε να βελτιώνεται και σε αυτό το παιχνίδι. Από ατυχία έφαγε τα δύο γκολ. Το κακό είναι οτι με ισοπαλίες δεν μπορείς να σώσεις την κατηγορία...και είναι εμφανές οτι ο Ηρακλής δύσκολα θα κερδίζει παιχνίδια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Ο Αστέρας μας αποδεικνύει συνεχώς οτι είναι μια ομαδούλα της σειράς που θα σώσει την χρονιά μόνο με τις "γνωριμίες" και την ποιότητα δύο-τριών παικτών του. Σου δίνει να καταλάβεις οτι τον διοικούν σαν ένα μαγαζάκι. Μπράβο ρε Σέρρες, τουλάχιστον με αυτή τη νίκη έκανες κάπως πιο ενδιαφέρουσα τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Σίγουρα ο Πανσεραικός δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (μέχρι στιγμής). Τουλάχιστον τον Πανσεραικό ψιλογουστάρεις να τον βλέπεις να παίζει (σε σύγκριση με άλλες ομάδες με τον ίδιο στόχο), όχι σαν κάτι άλλες ομαδούλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Και το Βόλο σου αρέσει να το βλέπεις να παίζει μπάλα. Λειτουργεί καλά σαν ομάδα, προσπαθεί να δημιουργεί και σίγουρα αξίζει την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Keep going Βόλε. Για την Κέρκυρα τα έχουμε πει δεκάδες φορές. Αυτή η ομάδα κατεβαίνει για να καταστρέψει το ποδόσφαιρο, με κάνει και βαριέμαι ρε παιδί μου, πονάνε τα μάτια και το κεφάλι μου. Μόνο με το φιλότιμο δεν παίζεται ποδόσφαιρο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να κάτσει στην τηλεόραση και να δει τον αγώνα του. Ξέρεις οτι δεν θα βαρεθείς ρε παιδί μου. Μεγάλο κατόρθωμα είναι αυτό. Ωραία μπαλίτσα είδαμε πάλι. Ο Πανιώνιος δερν είχε να χάσει τίποτα από αυτό το ματς...και τα (νέα) σαίνια της διοίκησης αντιμετώπισαν την ήττα λες και έγινε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ξαφνικά δηλαδή, μέσα σε δύο μέρες ο Μάντζιος διαολοστάλθηκε και κρίθηκε ανίκανος (ενώ ήταν ικανός πριν 48 ώρες) και έφεραν τον Παράσχο!!!!!! μία μέρα μετά την απόλυσή του από την Ξάνθη. Είδατε ζήτηση ο προπονηταράς Παράσχος;;; Για γέλια είστε ρε (η διοίκηση). Ε λοιπόν σαν αξίζει να πέσετε κατηγορία. Η διαιώνιση του σάπιου συστήματος στο ποδόσφαιρο οφείλεται και στην ανακύκλωση προπονητών τύπου Παράσχου. Ρε Πάνθηρες δώστε και καμιά σφαλιάρα εκεί στα γραφεία...

ΑΡΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Ο Άρης ήταν τυχερός που πήρε έναν πόντο απο αυτό το ματς. Συνεχίζει να μην υπάρχει Άρης στο φετινό πρωτάθλημα. Ανύπαρκτος από την άμυνα και μπροστά. Έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες (χθες έκανε μόνο τρεις!!) μόνο από την Κέρκυρα. Δηλαδή συγκομιδή υποβιβασμού. Το πρόβλημα μέσα στον Άρη είναι ο Κόντης και επιλογές ποδοσφαιριστών που κάνει. Αλήθεια, ο Σούπερ-3 πως τα ανέχεται όλα αυτά; Η Λάρισα ανεβαίνει σταδιακά και αρχίζει να αποδίδει αυτό που περιμέναμε να αποδώσει. Κουδούνια τον έκανε τον Άρη και έπρεπε να κερδίσει. Μπορεί άνετα να μπει στην πεντάδα η Λάρισα. Έχει ρόστερ πρωταθλητισμού.

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ: Για την Καβάλα τα είπαμε. Έχει καλούς παίκτες αλλά όλοι αποδίδουν με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου. Μια δουλεύουμε τρεις καθόμαστε. Ψιλικατζίδικα δηλαδή. Αδικούν τους εαυτούς τους. Ο Πάοκ ανεβαίνει σταθερά χωρίς βέβαια να παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο. Τώρα όμως οι νίκες έχουν σημασία και καταφέρνει και τις παίρνει. Μπάλα δεν θα δούμε φέτος από τον Πάοκ (όχι οτι βλέπαμε πέρσι) αλλά θα βγει τέταρτος. Έτσι απλά!

ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πάλι καλά για την Άεκ που μπήκε η καραμπόλα στο σαρανταπέντε. Από τη στιγμή όμως που παίζει δυο ματς την εβδομάδα, η νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική Η Άεκ είναι από τις τρεις-τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος που μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Ο Εργοτέλης αποτελεί έκπληξη που βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία ενώ παίζει καλύτερη μπάλα απο πολλές ομάδες. Πιστεύω πάντως οτι θα σωθεί μόνο και μόνο επειδή έχει τις ικανότητες να παράγει επιθετικά, αν και το να κυνηγάς από τώρα τους αντιπάλους σου είναι βαρύ φορτίο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο Ατρόμητος έχει καλούς τεχνίτες ποδοσφαιριστές αλλά μάλλον υστερεί σε πάθος και αυταπάρνηση. Σαν να βεντετίζουν κάποιοι παίκτες του Ατρομήτου. Μπορεί να παίξει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος, αλλά πως να το κάνουμε, πρέπει και μερικοί να σκυλιάζουν για να πάρεις αποτελέσματα. Ο Παναθηναικός μια απο τα ίδια. Βαρετός, βαρετός, βαρετός. Δεν σου αρέσει να τον βλέπεις. Πάντως παίρνει τους βαθμούς που θέλει και γι αυτό οι οπαδοί του (κυρίως) κάνουν "μόκο". Πιο πιθανό είναι πάντως να "κλατάρει" παρά να αρχίσει να περνάει τρένο απο τις αντίπαλες έδρες.


ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Νίκη Πανσεραικού, ποδόσφαιρο Ολυμπιακού, ποδόσφαιρο Λάρισας.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Διοίκηση Πανιωνίου, ποδόσφαιρο Άρη.
Διάβασέ το όλο »

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ

Δυστυχώς ένα από τα τελευταία οχυρά, της ψευτοδημοκρατίας που μας επιβάλλεται, είναι οι εκλογές. Δυστυχώς πάρα πολλοί ανάμεσά μας ούτε αυτό δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Παρασέρνονται πολύ εύκολα είτε σε λάθος επιλογές υποψηφίων είτε, ακόμα χειρότερα, στην αποχή από αυτό τους το δικαίωμα.
Τα κείμενα που έχουν γραφεί επί του θέματος είναι πάρα πολλά. Ένα τέτοιο ήθελα να γράψω κι εγώ, αλλά έκρινα οτι θα ήταν μάταιο. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας αραδιάσω μερικά γνωμικά-λόγια κάποιων συνανθρώπων μας, βάσει (και) των οποίων καλό θα ήταν να πάρει κάποιος την απόφαση για το α) αν θα πρέπει να ψηφίσει και β) το ποιον θα πρέπει να ψηφίσει. Στην ουσία τα παρακάτω απευθύνονται σε αναποφάσιστους και απογοητευμένους ψηφοφόρους.
Εάν δεν έχεις αποφασίσει ποιον να ψηφίσεις ή είσαι απογοητευμένος από την πολιτική κατάσταση της χώρας ή αποφάσισες να απέχεις ή ακόμα κι αν έχεις αποφασίσει ποιον να ψηφίσεις, καλό θα ήταν να διαβάσεις τα παρακάτω γνωμικά και ξανασκέψου το (υπάρχουν εκατοντάδες γνωμικά αλλά διάλεξα ορισμένα από αυτά).

- Όποτε διαλέγεις το λιγότερο κακό από δυο κακά, να θυμάσαι ότι παραμένει κακό.
- Δεν διαλέγουμε τα πράγματα που μας συγκινούν.
- Αυτό που κάνουμε πιο συχνά απ’ ό,τι πιστεύουμε, είναι λάθος επιλογές.
- Ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας.
- Όταν επιλέγεις ένα στρατόπεδο, περιορίζεις την ελευθερία σου.
- Μην κρίνεις έναν άνθρωπο από αυτά που λένε οι άλλοι γι’ αυτόν.
- Συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες μέχρι τώρα και θα συνεχίσεις να παίρνεις αυτό που έπαιρνες μέχρι τώρα.
- Καθαρόν πράγμα δεν είναι ό,τι επλύθη, αλλ’ ό,τι δεν ελερώθη.
- Είναι τη στιγμή που αποφασίζεις που διαμορφώνεται το μέλλον σου.
- Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται.
- Στα εκλεπτυσμένα άτομα δεν αρέσει το χρώμα.
- Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μην κάνεις τίποτα επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Κάνε ό,τι μπορείς.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να απέχεις. Το γιατί δεν θα στο πω εγώ γιατί δεν θα μου δώσεις σημασία. Υπάρχουν κείμενα που μπορείς να βρεις μέσα στο διαδίκτυο, γραμμένα από ανθρώπους μεγαλύτερου κύρους από εμένα, που θα σε πείσουν για τη βλακεία της αποχής. Την άποψή μου για την αποχή από τις εκλογές την έχω εκφράσει κάπως επιθετικά στις προηγούμενες Ευρωεκλογές.

Ψηφίζοντας ορθολογικά και μετά από σκέψη δεν στέλνεις πλέον κανένα μήνυμα, απλά ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ (τ'ακούτε ΡΕ απατεωνο-δημοσιογραφίσκοι και απατεωνο-πολιτικάντηδες;;;).
Άντε και καλό...βόλι!
Διάβασέ το όλο »

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νίκη ηρεμίας για τον Άρη. Το κακό βέβαια με αυτή τη νίκη είναι οτι "κρύβει" τις μεγάλες μεσοεπιθετικές-επιθετικές αδυναμίες της ομάδας. Το οτι ο Άρης έκανε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες στο ματς οφείλεται στο γεγονός οτι ο Ατρόμητος αμυντικά δεν υπάρχει. Όσο για τον Ατρόμητο το οτι 10 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος βράζουν όλες στι ίδιο καζάνι, δεν δημιουργεί ανασφάλεια στην ομάδα. Πάντως συνεχίζει να προσπαθεί να παράγει επιθετικά.

ΛΑΡΙΣΑ-ΞΑΝΘΗ: Επιτέλους για τη Λάρισα, μας έδειξε αυτό που περιμέναμε να δούμε από την αρχή της σεζόν. Καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, με συνδυασμούς και ευκαιρίες. Η βελτίωση οφείλεται στην καλύτερη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Άντε και ανάλογη συνέχεια. Αυτό το ανέκδοτο που λέγεται Ξάνθη (καθαρά έργο ανύπαρκτου προπονητή) συνεχίζει να περιοδεύει ανα την Ελλάδα. Άντε τώρα να πάρετε τον Ματζουράκη και μετά πάλι τον Κεχαγιά. Δεν πιστεύω να θέλετε και σχόλιο για την αγωνιστική απόδοση της Ξάνθης!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελάχιστη εώς μηδαμινή μπάλα έπαιξε ο Παναθηναικός, αλλά το οτι κέρδισε στο ντέρμπυ δεν παύει να αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός. Απλα αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα εάν δεν παίξει ο Σισέ. Μάλλον θα παίρνει πολύ εύκολα ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός μας έδειξε (πάλι) στο πρώτο ημίχρονο οτι παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και οτι θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο μας (μου) έδειξε οτι ίσως ο Βαλβέρδε είναι υπερεκτιμημένος προπονητής. Το κοουτσάρισμά του, δημιουργεί απορίες ως προς την ορθή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και ως προς την ορθή διαχείριση του αποτελέσματος σε έναν αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ο Ηρακλής παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αν μη τι άλλο αυτό είναι κάπως παρήγορο στο βαθύ και σκοτεινό τούνελ στο οποίο βαδίζει. Ξεγελά πολλούς η βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή, πιστεύω οτι σιγα-σιγά θα αποτυπωθεί και στη βαθμολογία η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει ο Ηρακλής. Ελάχιστα πράγματα δηλαδή. Ο Βόλος έπαιξε καλά, όπως παίζει όλη τη σεζόν. Του έλειψαν οι Μόνχε και Ούμπιντεζ. Δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μια, δυο, τρεις του κλέφτη δεν γίνεται να την γλυτώνεις συνέχεια ρε Κέρκυρα. Βάσει του ποδοσφαίρου που παίζεις, πάλι ευχαριστημένη να είσαι που έχεις δώδεκα πόντους. Στην ίδια μοίρα με τον Ηρακλή είσαι κι εσύ. Βαθύ και σκοτεινό το τούνελ που βαδίζεις. Ποδόσφαιρο "άντε και ο θεός βοηθός" παίζεις, τι παραπάνω περιμένεις; Ο Αστέρας βρίσκει κάτι τέτοιες ομάδες, τις κερδίζει και έτσι θα σώσει την χρονιά γρηγορότερα από οτι περίμενε. Οι νίκες που κάνει ο Αστέρας οφείλονται στην καλή ποιότητα ορισμένων εκ των ποδοσφαιριστών του (και μόνο).

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ: Τουλάχιστον ο Πανσεραικός προσπαθεί και παίζει επιθετικά (ενώ παίζει με την πλάτη στο τοίχο, στην ουσία) σε μερικά σημεία του αγώνα. Έχει καλούς σε ποιότητα ποδοσφαιριστές και αυτό τον βοηθάει να κάνει μερικές καλές φάσεις για γκολ στον αγώνα. Το πολεμάνε οι Σέρρες (όχι με αντιποδόσφαιρο) και αυτό αρέσει σε εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους. Η ήττα και η απόδοση της Καβάλας μας υπενθύμισε οτι είναι μια μικρή ομάδα που απλά μπορεί και ξεχωρίζει από το σορό. Η Καβάλα "εκπέμπει" την Ελληνική νοοτροπία του "εντάξει μωρέ, κάναμε τρία-τέσσερα καλά παιχνίδια στη σειρά, ποιον θα πειράξει εάν δεν παίξουμε και στα υπόλοιπα καλά; Αφού η δουλειά γίνεται και έτσι". Όπως και να 'χει η Καβάλα παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος, αλλά μάλλον η νοοτροπία τους θα τους εμποδίσει να μπουν σφήνα στην πεντάδα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ: Εργοτέλη, όταν είσαι μικρή ομάδα μπορεί να χάνεις τα παιχνίδια και κατ' αυτόν τον τρόπο. Πάοκ, όταν είσαι μεγάλη ομάδα σε φθίνουσα πορεία και με "κρυφά" προβλήματα, τότε φτάνεις στο σημείο να κερδίζεις τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Ο Εργοτέλης φοβήθηκε περισσότερο από οτι έπρεπε τον Πάοκ και λογικά έχασε (έστω κι έτσι). Ο Πάοκ συνέχισε τις "βόλτα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα" εμφανίσεις του, δίκαια κέρδισε γιατί προσπάθησε (έστω και ανορθόδοξα) να κερδίσει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ: Τα είπαμε από την πρώτη αγωνιστική για τον Πανιώνιο, οτι ο συνδυασμός του συγκεκριμένου προέδρου με τον συγκεκριμένο προπονητή ήταν ένας "περίεργος" συνδυασμός. Μόλις καθάρισε η μπουγάδα, η ομάδα ανέβηκε. Καλή μπάλα από τον Πανιώνιο, που έδειξε κάτι απο τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Άντε και καλή συνέχεια γιατί όντως μπορείτε να παίξετε καλύτερη μπάλα απο αυτό που δείξατε εώς τώρα. Η Άεκ έκανε μόνο εφτά τελικές (τις λιγότερες από κλάθε αγώνα της εώς τώρα). Σημάδια κόπωσης αφ' ενός και πλήρη εξάρτηση από τον Σκόσο αφ΄εταίρου. Η Άεκ παίζει καλή μπάλα και νομίζω οτι αυτή η εμφάνιση ήταν μόνο μια παρένθεση (που δεν έκλεισε ακόμα...)

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Πανιώνιος, Πανσεραικός

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Δημόσια δήλωση Μαρινάκη (με καμάρι) οτι "τουλάχιστον πανηγύρισα το γκολ μέσα σε 80000 παναθηναικούς". Κάτι σε εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου μου κάνει αυτή η δήλωση. Καφενειακού επιπέδου δήλωση από πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ που μπορεί να παρερμηνευτεί από πολλούς κάφρους.
Επίθεση και ξύλο στο Βασσάρα. Εάν ρε λαμόγια έχετε κάτι να πείτε και να προσάψετε σε οποιονδήποτε, βγείτε να μας το πείτε, να μάθουμε κι εμείς την όποια αλήθεια. Το ξύλο δείχνει οτι κρύβονται και άλλα πίσω από την πράξη σας. Απλά μας επιβεβαιώνετε οτι κάτι βρωμάει στο ποδόσφαιρο.
Διάβασέ το όλο »